Tillbaka

Referenser

Kv. Borgafjord 5

Hyresgästanpassning av kontor på plan 2, 6 & 7. Arbetet omfattade ytskikt, nya våtgrupper, förnya entréer, Utbyte av samtliga fönster och glaspartier i fasad samt ommålning av hela fasaden.

Kv. Katteden 29

Fastigheten har omvandlats från en före detta korvfabrik till en modern skolbyggnad på cirka 11 400 kvadratmeter.

Folkets hus Fisksätra

Nytt tillfälligt Folkets hus byggt invid Fisksätra centrum.

Kista Entré

Anpassning av tre våningsplan  till ny layout. Justering och komplettering av rumslayout, byte av vitt undertak till färgat meshtak, nya entrékaruseller, ny pentryinredning, ny parkett och textilmatta.

Järvastadens skola

Raoul Wallenbergskolan Järvastaden är belägen i hjärtat av Järvastaden. Novogruppen genomförde en omfattande stomkomplettering av den nya skolbyggnaden om ca 1 500 kvm.

Kista Science Tower

Hyresgästanpassning av plan 16 och 17 ca 1400 m2. Anpassningen omfattar nya rumsfördelning, nya WC grupper, ny pentryinredning  samt nya ytskikt. Håltagning och montering av en ny sprialtrapp.

Avanza

Entreprenaden omfattade hyresgästanpassning av lokaler för Avanza Bank. Bland annat ny reception, interntrappa, POD-studio och ny matsal.

Karo Pharma

Hyresgästanpassning av kontor i två plan. Arbetet omfattade renovering och utveckling av lokaler, kontor, sällskapsytor wc och kök. Till detta byggdes även en väl tilltagen trappa som en samlingspunkt av kontoret.

Kv Lyckan

Hyresgästanpassning av lokaler fördelat på två våningsplan och en total yta om 2 700 kvm.

Klara Norra kyrkogata

Omfattande bashusinstallationer inom teknik och ventilation för hela fastigheten och dess hyresgäster. Detta arbete gav fastigheten en hållbar framtid med god hygien.

Tillbaka

Inom Novogruppen har vi den gemensamma erfarenheten av att ha arbetat med en mängd olika projekt. Vi har utfört renoverings-, om- och tillbyggnadsprojekt samt nyproduktion.

Vi drivs av att vara med från starten av projektet, att bistå med vår erfarenhet av projektering och tillsammans skapa högkvalitativa koncept efter varje enskild kunds behov samt se till att arbetet utförs med högsta möjliga kvalité.

I korta drag, har du ett projekt där du behöver en stabil samarbetspartner med lång erfarenhet av att leverera i rätt tid och till rätt pris, tveka inte att kontakta oss.

Tillbaka

Som medarbetare ansvarar vi för våra handlingar som påverkar det dagliga livet kort- och långsiktigt för våra kunder och arbetskamrater, vi tar ansvar för vårt eget handlande.

Som medarbetare på Novogruppen och utanför arbetet samverkar vi för att alltid göra vårt bästa.

Som medarbetare på Novogruppen jobbar vi ständigt med att leverera en produkt och service där kunden känner att vi levererat mer än förväntats.

Om oss

På Novogruppen vet vi av erfarenhet att passion, kunskap och möjligheten att lyssna är bra förutsättningar för att skapa lyckade projekt samt goda och långa relationer. Det krävs noggrann översyn och ett öga för detaljer för att hålla samman team och skapa fantastiska byggprojekt. Våra engagerade och professionella medarbetare har det som krävs. På Novogruppen lever och andas vi byggprojekt, vi har passionen, engagemanget och tycker det är fantastiskt roligt att få vara med i samverkan av att förverkliga en idé till fullt färdig produkt